Személyi lélekedződ
Ha segítségre, útmutatásra van szükséged 

Nem csak a testednek lehet szüksége személyi edzőre, hanem adott helyzetben a lelkednek is.

✔️ segítségre, támogatásra, meghallgatásra, útmutatásra van szükséged, - míg problémáidat (megoldandó feladataidat) meg nem oldod,

✔️ a változtatáshoz, váltáshoz segítség, támasz, Szikra kell,

✔️ szeretnéd, hogy elkísérjelek, támogassalak egy darabon az Önismeret Útján...

igényelheted tőlem a Személyi lélekedződ szolgáltatást, mely:

                  ✔️ terápiás alkalmakat,                         ✔️ e-mailben feltett kérdéseidre útmutatásokat, javallatokat,      ✔️ alkalmazható technikákat tartalmazó anyagokat illetve        ✔️ "vészhelyzetben" telefonos kapcsolattartást biztosít velem.

A Személyi Lélekedződ szolgáltatás igénybevételét egy 60 perces konzultáció előzi meg, ahol felvázolhatod a problémáidat,    illetve megbeszéljük a további részleteket, (milyen időtartamra és milyen gyakorisággal szeretnéd igénybe venni, stb.)

Szakmai kompetenciám, hitelességem és felelősségem érdekében napi szinten fejlesztem magam, rendszeresen szupervízión veszek részt, módszereimet továbbfejlesztem illetve rugalmasan alakítom a hozzám fordulók igényeihez.

Nem célom senkit magamhoz kötni, akkor örvendezek, ha megértés születik benne és önállóan tudja magát és élete történéseit kezelni.

lélekgyógyász, önismereti tréner, életvezetési "szikraadó", szellemi tanító.

⌚ Időpont egyeztetés

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

A 60 perces konzultáció díja:

10 000 Ft

A Személyi Lélekedződ szolgáltatás díja:

(Az időtartamától és gyakoriságától függ.)

Kölcsönös megegyezés tárgya

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

lap tetejére

Segíteni annak lehet, aki kéri, el is fogadja és együttműködik, illetve később önállóan is alkalmazza a tanultakat. (Szikra Gábriel - Mai szikrák)