Terápiák 

ÖnMAGukat keresőknek...

Ha eleged van és szeretnél megoldást találni problémáidra,
változtatni helyzeteden vagy csak egyszerűen beszélgetni a Téged foglalkoztató dolgokról, akkor keress meg bátran, szívesen fogadlak egy előre megbeszélt időpontban. 

Tudod-e, hogy megváltani (megváltoztatni) senkit nem lehet, 
mindenki csakis saját magát válthatja (változtathatja) meg?

Elfogadod-e, hogy segíteni csak annak lehet, aki ezt kéri,
el is fogadja és együttműködik,
illetve később önállóan is alkalmazza a tanultakat?

Akarsz-e tenni önmagadért, hogy ezáltal jobbá tedd mindennapjaidat,
az életed, a világodat?

Tudod-e, hogy gyakran elfogultak vagyunk

saját ügyes-bajos dolgainkkal kapcsolatban,
ezért ilyenkor célszerű egy kívülálló segítségét kérni,
aki pártatlan, de empatikus és a megfelelő tudással,
tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik?

☝ Az általam kifejlesztett, rugalmasan személyre szabható, egyéni terápiák hatékonyan segíthetnek Neked, ha készen állsz váltani, változtatni, azaz változni, mert:

☛ önbizalomhiánytól szenvedsz, ☛ haragszol magadra, nem szereted magad, nincs kellő önértékelésed, ☛ nem mersz megtenni fontos lépéseket, úgy érzed kudarcba fulladna,  ☛ nem harmonikus a párkapcsolatod, vagy nincs, de szeretnél,  ☛ társkapcsolati (szülő-gyermek, rokon, főnök-beosztott) gondod van,  ☛ egzisztenciális (munka, hobbi, önkifejezés) problémával küzdesz,     ☛ nincs rendben, megromlott a (testi, lelki) egészséged, vagy ha...

✔️ szeretnéd jobban megismerni önmagad,    ✔️ szeretnéd tudni, hogy élhetsz tudatosan,                               ✔️ szeretnél harmonikusan élni környezeteddel,  ✔️ úgy érzed kilátástalan helyzetbe kerültél és nehéz döntés előtt állsz,  ✔️ nehéz valakit elengedned, valamilyen helyzetet elfogadnod,  ✔️ egyszerűen csak szeretnél velem beszélgetni, saját magadról, viselt dolgaidról, mert nincs olyan akinek nyugodtan, következmények nélkül elmondhatnád, ami a szívedet, lelkedet nyomja...

ha megbízol bennem, őszinte és nyílt tudsz lenni, - ahogy én is Veled - és dolgozol majd rajta, hogy minél hamarabb elengedd a segítő kezet!

☛ NEM vagyok a távterápia híve, (telefonon, Skype-on, Messengeren, stb. nem folytatok sem terápiákat sem képzéseket) csak SZEMÉLYESEN segítek, mert fontosnak és szükségesnek tartom a szemkontaktust és a fizikai jelenlétet illetve megtisztellek azzal, hogy időt és teljes figyelmet szentelek Rád.

Nem hipnózisban, hanem éber tudatállapotban zajlanak.

Gyógyítás nincs, csak gyógyulás van.
Amit gyógyító tevékenységnek nevezünk, legyen bár tudományosan megalapozott orvosi, avagy évszázados tapasztalatokra építő természet- és népi gyógyászat, nem más, mint segítségnyújtás a betegnek, hogy visszanyerje elvesztett belső egyensúlyát.

A csak a tünetek felszámolását célzó gyógyító tevékenység eredménytelen. A gyógyulás látszatát kelti, felszíni tapasz csupán. A belső egyensúlyvesztés, új megjelenési formát találva, ismét a felszínre tör, új tüneteket hozva létre.

A betegség csak jelzés, külső megnyilvánulása annak, hogy létezésvakságunkból eredően az egészből csak részeket vagyunk hajlandók elfogadni.
Betegségeink tükröt tartanak elénk, jelezve: mit utasítunk el az egészből, mit nem fogadunk el. Akadályoznak, lehetetlenné teszik elképzeléseink megvalósítását, mutatva, hogy nem az a mi utunk, egyben megállásra és egy másik útra kényszerítenek. Arra az útra, mely a hiányból az egészségre vezet, a teljesség elfogadásának útjára, a mi valódi utunkra.

Betegségeink gyengévé, elesetté tesznek. Megnyitják szemünket, megértők leszünk az addig elítélt - többnyire a másokban, kevésbé a magunkban meglátott - gyengeségek iránt. Így visszanyerjük az elvesztett egyensúlyt, elfogadóvá válunk, egésszé, egészségessé.

(Biegelbauer Pál)

Ahogy mondani szoktam:

Sok szeretettel várlak ha készen állsz változtatni.

lélekgyógyász, önismereti tréner, életvezetési szikraadó, szellemi tanító.

lap tetejére

"Ahhoz, hogy változtathassunk a helyzetünkön, megszabaduljunk problémáinktól először is be kell ismernünk, hogy vannak."(Szikra Gábriel - Mai szikrák)