Terápiák 

ÖnMAGukat keresőknek...

Ha eleged van és szeretnél megoldást találni problémáidra,
változtatni helyzeteden vagy csak egyszerűen beszélgetni a Téged foglalkoztató dolgokról, akkor keress meg bátran, szívesen fogadlak egy előre megbeszélt időpontban. 

Tudod-e, hogy megváltani (megváltoztatni) senkit nem lehet, 
mindenki csakis saját magát válthatja (változtathatja) meg?

Elfogadod-e, hogy segíteni csak annak lehet, aki ezt kéri,
el is fogadja és együttműködik,
illetve később önállóan is alkalmazza a tanultakat?

Akarsz-e tenni önmagadért, hogy ezáltal jobbá tedd mindennapjaidat,
az életed, a világodat?

Tudod-e, hogy gyakran elfogultak vagyunk

saját ügyes-bajos dolgainkkal kapcsolatban,
ezért ilyenkor célszerű egy kívülálló segítségét kérni,
aki pártatlan, de empatikus és a megfelelő tudással,
tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik?

☝ Az általam kifejlesztett, rugalmasan személyre szabható, egyéni terápiák hatékonyan segíthetnek Neked, ha készen állsz váltani, változtatni, azaz változni, mert:

☛ önbizalomhiánytól szenvedsz, ☛ haragszol magadra, nem szereted magad, nincs kellő önértékelésed, ☛ nem mersz megtenni fontos lépéseket, úgy érzed kudarcba fulladna,  ☛ nem harmonikus a párkapcsolatod, vagy nincs, de szeretnél,  ☛ társkapcsolati (szülő-gyermek, rokon, főnök-beosztott) gondod van,  ☛ egzisztenciális (munka, hobbi, önkifejezés) problémával küzdesz,     ☛ nincs rendben, megromlott a (testi, lelki) egészséged, vagy ha...

✔️ szeretnéd jobban megismerni önmagad,    ✔️ szeretnéd tudni, hogy élhetsz tudatosan,                               ✔️ szeretnél harmonikusan élni környezeteddel,  ✔️ úgy érzed kilátástalan helyzetbe kerültél és nehéz döntés előtt állsz,  ✔️ nehéz valakit elengedned, valamilyen helyzetet elfogadnod,  ✔️ egyszerűen csak szeretnél velem beszélgetni, saját magadról, viselt dolgaidról, mert nincs olyan akinek nyugodtan, következmények nélkül elmondhatnád, ami a szívedet, lelkedet nyomja...

ha megbízol bennem, őszinte és nyílt tudsz lenni, - ahogy én is Veled - és dolgozol majd rajta, hogy minél hamarabb elengedd a segítő kezet!

☛ NEM vagyok a távterápia híve, (telefonon, Skype-on, Messengeren, stb. nem folytatok sem terápiákat sem képzéseket) csak SZEMÉLYESEN segítek, mert fontosnak és szükségesnek tartom a szemkontaktust és a fizikai jelenlétet illetve megtisztellek azzal, hogy időt és teljes figyelmet szentelek Rád.

Nem hipnózisban, hanem éber tudatállapotban zajlanak.

Ahogy mondani szoktam:

Sok szeretettel várlak ha készen állsz változtatni.

lélekgyógyász, önismereti tréner, életvezetési szikraadó, szellemi tanító.

lap tetejére

"Ahhoz, hogy változtathassunk a helyzetünkön, megszabaduljunk problémáinktól először is be kell ismernünk, hogy vannak."(Szikra Gábriel - Mai szikrák)