Fontos tudnivalók
Mielőtt jelentkeznél, kérlek olvasd el!

Nem vagyok a távterápia híve, (telefonon, Skype-on, Messengeren nem folytatok sem terápiát sem képzéseket) csak személyesen segítek, mert fontosnak tartom a szemkontaktust és a fizikai jelenlétet illetve megtisztellek azzal, hogy időt és teljes figyelmet szentelek Rád.

✔️  Jelentkezni, időpontot egyeztetni írásban lehet, kérlek írj e-mailt vagy használd a jelentkezési űrlapokat az oldalak alján. 

✔️ A képzések kis csoportokban (maximum 4 fő) zajlanak illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni.
(A díj minden esetben ugyanannyi.)

✔️ Előleget (foglalót) nem kérek, ám ha mégsem tudsz eljönni, akkor kérlek, mihamarabb mondd le az időpontodat, hogy másnak legyen lehetősége eljönni.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐK: 18 év alatti életkor. Alkohol, kábítószer, erős tudatbefolyásoló gyógyszer (pl. erős nyugtató, altató) rendszeres fogyasztása. 
✘ NEM VEHET RÉSZT: Nem kooperáló, (együttműködni nem hajlandó) kezelhetetlen, agresszív, egocentrikus személy. 
 NEM VÁLLALOM EL: azt, aki nem saját elhatározásából jön el hozzám, hanem valaki más "nyomására". 

NEM ALKALMAZOK HIPNÓZIST: Módszereim éber tudatállapotban zajlanak.

NEM folytatok sem távterápiát sem távoktatást. 
NEM megyek ki házhoz.

Telefonon nem fogadok jelentkezést, időpont foglalást, érdeklődést.

✔️ Csak tiszta tudatállapotú, 18 év feletti személy vehet részt terápiáimon, lélekteher oldásaimon, tréningeimen és képzéseimen.

Megértésedet köszönöm.

✔️ Nem célom senkit magamhoz kötni, akkor örvendezek, ha megértés születik benne és önállóan tudja magát és élete történéseit kezelni.


Szeretettel várlak, ha készen állsz! 
Ha úgy érzed "Szikrára" van szükséged, akkor itt a helyed: 😉

Szikra Gábriel lélekgyógyász terapeuta

lap tetejére