Fontos tudnivalók
Mielőtt jelentkeznél, kérlek olvasd el!

✔️  Nem vagyok a távterápia híve, ezért csak személyesen segítek, mert fontosnak tartom a szemkontaktust illetve megtisztellek azzal, hogy időt és teljes figyelmet szentelek Rád. 

✔️  Telefonon jelentkezni, időpontot egyeztetni lehet.  Ha nem sikerül elérni, kérlek, írj mailt vagy használd a jelentkezési űrlapot. 

✔️  Nem célom senkit magamhoz kötni, akkor örvendezek, ha megértés születik benne és önállóan tudja magát és élete történéseit kezelni.

✔️ A képzések kis csoportokban zajlanak (maximum 4 fő) illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni. (A díj mindkét esetben ugyanannyi.)

✔️ Előleget (foglalót) nem kérek, ám ha mégsem tudsz eljönni, akkor kérlek, minimum 1 nappal előtte mondd le időpontodat.

KIZÁRÓ TÉNYEZŐK: 18 év alatti életkor. Alkohol, kábítószer, erős tudatbefolyásoló gyógyszer (pl. erős nyugtató, altató) rendszeres fogyasztása. 

 NEM VEHET RÉSZT: Nem kooperáló, (együttműködni nem hajlandó) kezelhetetlen, agresszív, túlontúl egós beállítottságú személy. 

 NEM VÁLLALOM EL: azt, aki nem saját elhatározásából jön el hozzám, hanem valaki más "nyomására". 

 NEM ALKALMAZOK HIPNÓZIST: Minden technikám éber tudatállapotban zajlik. 

 NEM folytatok sem távterápiát sem távoktatást. 

NEM megyek ki házhoz.

✔️ Csak tiszta tudatállapotú személy vehet részt terápiáimon, lélekteher oldásaimon, tréningeimen és képzéseimen.

Megértésedet köszönöm.

Szeretettel várlak, ha készen állsz!

Ha úgy érzed "Szikrára" van szükséged, akkor itt a helyed: 😉

Szikra Gábriel lélekgyógyász. 

lap tetejére