Önbecsülés terápia
Az önbizalomhiány okainak megszüntetése

✔️ A magabiztosság alapja az önbecsülés, mely az önismeretre épül. 

✔️ Tisztában kell lennünk értékeinkkel, képességeinkkel,
de korlátainkkal és gyengéinkkel is.

☛ Amin képesek vagyunk változtatni, azon változtassunk, amin nem, azt fogadjuk el!

Születésünktől fogva fokozatosan és folyamatosan alakul ki bennünk egy kép saját magunkról, ez nem más, mint az énkép. Ennek milyenségében meghatározó, gyakran sorsdöntő szerepet játszanak saját tapasztalataink, de környezetünk (szüleink, családtagjaink, barátaink, tanáraink, osztálytársaink, munkatársaink, párjaink) visszajelzései is.

➡️ Ezen benyomások egyvelegéből gyakorta fals képet hozunk létre alkatunkról, megjelenésünkről, jellemvonásainkról, képességeinkről. 

Ha nincs megfelelő önértékelésünk bármennyi pozitív megerősítést, visszajelzést kapunk is környezetünktől, hajlamosabbak vagyunk a negatív kritikákra hallgatni. 

Nem beszélve az akaratlan vagy direkt programozásról, melyet szülők, pedagógusok, média stb. követ el ellenünk.
Minél többször ismétlik meg, annál inkább beépül, részünké válik. Minél fontosabb, jelentősebb az adott forrás számunkra, annál intenzívebben épül be a program a tudatunkba és a tudatalattinkba is. 

A változtatás, változás, váltás idejét ne halogassuk, kezdjük el még ma, mert minél tovább várunk, annál nehezebb lesz megtenni az első lépést.

Van, hogy egyedül nem megy és szükség van egy elfogulatlan, pártatlan kívülállóra, aki tapasztalt a témában és van rálátása a dolgokra, melyekben elfogultak és tanácstalanok vagyunk.

Erről szól az Önbecsülés Terápia, melynek során feltárom cselekedeteid, gondolataid és érzelmeid mögött rejlő mozgatórugókat, ezáltal segítek meglátni és megszüntetni az önbizalom hiány okait.

Az önbizalom hiánya és a hibás önértékelés (önleértékelés, önsorsrontás vagy önszabotázs) pácienseimnél negatívan hatott ki a párkapcsolati, társkapcsolati, anyagi és egészségügyi területekre egyaránt.

✎ Két találkozásunk közt házi feladatot adok, amit a következő alkalommal közösen elemzünk ki.

⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Hogyan hat a negatív önbecsülés anyagi helyzetünkre, egészségünkre, kapcsolatainkra?Wadolowska Balogh Orsolya, - az Árkádia Magazin alapítója és főszerkesztője - riportja velem.

⌚ Időpont egyeztetés

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj, kedvezmények

Első alkalom díja (helyzet felméréssel):

(120 perc)

(Tartalmazza az emailben küldött anyagokat is.)

15 000 Ft

Az ezt követő alkalmak díja:

(60 perc)

(Tartalmazza az emailben küldött anyagokat is.)

10 000 Ft

Csak rajtad múlik, hány alkalomra van szükség.

Kedvezményes bérlet
Kedvezményes bérlet

JELENTKEZÉS

lap tetejére

Az önismeret segít a félelmeket felismerni, elfogadni, átminősíteni, ezáltal egész életünk átalakul.(Szikra Gábriel - Mai szikrák)