Mentális önvédelem
Védelem mentális támadások ellen

A képzésen megtudod, hogy mire is alkalmazható e módszer, mik a mentális támadások fajtái, mik az energiaparaziták 9 típusának jellemzői, hogyan ismerd fel őket és hogyan védekezz. Több tucat mentális védelmi technikát sajátítasz el önmagad, szeretteid, illetve tárgyaid megóvására. Megtanulod hogyan kell megtisztítani otthonod, munkahelyed a nemkivánatos, káros energiáktól. Elsajátítod hogy hogyan vesd be a kristályok erejét mentális védekezésre. Átadok egy indián sámán módszert is, illetve szó esik az  ún. fekete mágia elleni védekezésről és még sok minden más érdekes és hasznos tudnivalóról...

⚖️ A képzés elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

☛ A képzés kis csoportokban zajlik (maximum 4 fő) illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni.

⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el:

⌚ Időpont egyeztetés

+36-30-850-60-47

(Ha nem sikerül, írj mailt vagy használd az űrlapot.)

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj, kedvezmények

Mentális Önvédelem képzés díja:

(Tartalmazza a tananyagot,* valamint az emailben küldött anyagokat és az oklevelet is.)


*2018. 04. 01- től kibővített, átdolgozott tananyaggal. 

25 000 Ft

KEDVEZMÉNY
KEDVEZMÉNY

JELENTKEZÉS

Azt a nevedet add meg, amit az okleveleden szeretnél majd látni. (Barát kedvezmény esetén mindkettőtök nevét kérem megadni.)

lap tetejére

" Mindaz, amit megtanultál eddigi életed során csak akkor válik hasznodra (és mások hasznára) ha megértetted és alkalmazod is mindennapjaid során." (Szikra Gábriel : Mai szikrák)