Rólam
A nevem: Szikra Gábriel

Lélekgyógyász terapeutaként, életvezetési "szikraadó" - ként és szellemi tanítóként tudlak segíteni Utadon.

Különféle terápiás módszerekkel illetve képzésekkel tudlak segíteni, amennyiben kéred. 

E módszereket részint saját tanulmányaimból és megtapasztalásaimból, részint az általam levezetett több, mint száz terápia esettanulmányára alapozva hoztam létre. 

Éppen ezért mindig saját tapasztalatból beszélek, merítek, figyelembe véve, hogy nem vagyunk egyformák és nincsenek sémák sem.
Jómagam is átmentem a hozzám fordulókat érintő problémák zömén.

Már jól tudom, hogy mindezek a fejlődésemet szolgálták és azt, hogy általuk segíteni tudjak azoknak akik még "abban a cipőben járnak."

Egyik technikámat sem folytatom hipnózisban, mindegyik éber tudatállapotban zajlik. 

Szakmai kompetenciám, hitelességem és felelősségem érdekében napi szinten fejlesztem magam, rendszeresen szupervízión veszek részt, módszereimet továbbfejlesztem illetve rugalmasan alakítom pácienseimhez

A gyógyulttá válás egy folyamat, tehát mindenképpen egynél több alkalom szükséges, hisz' egy fecske nem csinál nyarat, nincsenek instant megoldások, se varázsütés és megváltani sem lehet senkit.

Nem célom senkit magamhoz kötni, akkor örvendezek, ha megértés születik benne és önállóan tudja magát és élete történéseit kezelni.

Segíteni, annak, aki kéri és elfogadja, tanítani, azt, aki fogékony rá és alkalmazza, ez a gyógyítás (gyógyulttá válás segítése) valójában.

(Szikra Gábriel: Mai szikrák)

Ajánlom magamat:

lélekgyógyász terapeuta, életvezetési "szikraadó", szellemi tanító.

Az évek előrehaladtával, rengeteg tapasztalat és az abból születő megértés árán válunk azzá, akinek valójában születtünk.(Szikra Gábriel - Mai szikrák)