Rólam
A nevem: Szikra Gábriel

Lélekgyógyász terapeutaként, önismereti trénerként, életvezetési "szikraadó" - ként és szellemi tanítóként tudlak segíteni Utadon.

Különféle terápiás módszerekkel illetve képzésekkel tudok segíteni Neked.

E módszereket részint saját tanulmányaimból és megtapasztalásaimból, részint az általam levezetett több száz terápia esettanulmányára alapozva hoztam létre.

Éppen ezért mindig saját tapasztalatból beszélek, merítek, figyelembe véve, hogy nem vagyunk egyformák és nincsenek sémák sem.

Jómagam is átmentem a hozzám fordulókat érintő problémák zömén.

Már jól tudom, hogy mindezek a fejlődésemet szolgálták és azt, hogy általuk segíteni tudjak azoknak akik még "abban a cipőben járnak."


✔️ Technikáimat nem folytatom hipnózisban, mind éber tudatállapotban zajlanak.


✔️ Szakmai kompetenciám, hitelességem és felelősségem érdekében napi szinten fejlesztem magam, rendszeresen szupervízión veszek részt, módszereimet továbbfejlesztem illetve rugalmasan alakítom pácienseimhez.

✔️ Nem célom senkit magamhoz kötni, akkor örvendezek, ha megértés születik benne és önállóan tudja magát és élete történéseit kezelni.

☛ A gyógyulttá válás egy folyamat, tehát általában egynél több alkalom szükséges, hisz' egy fecske nem csinál nyarat, nincsenek instant megoldások, se varázsütés és megváltani sem lehet senkit.

"Segíteni, annak, aki kéri és elfogadja, tanítani, azt, aki fogékony rá és alkalmazza, ez a gyógyítás (gyógyulttá válás segítése) valójában."
(Szikra Gábriel: Mai szikrák)

Ajánlom magamat:

Szikra Gábriel
Szikra Gábriel

lélekgyógyász terapeuta, önismereti tréner, életvezetési "szikraadó", szellemi tanító.

Itt is megtalálsz - közösségi oldalaim

További olvasni,- és látnivalók:

Tóth Péter csontkovács és energetikai gyógyász oldala:

lap tetejére

Az évek előrehaladtával, rengeteg tapasztalat és az abból születő megértés árán válunk azzá, akinek valójában születtünk.(Szikra Gábriel - Mai szikrák)