Kristálygyógyász képzés
Gyógyulttá válás elősegítése kristályokkal

Önmagad és mások egészségének helyreállítását, lelki harmóniájának kiegyensúlyozását, gyógyulásának elősegítését sajátíthatod el a kristályok erejének segítségével ezen a képzésen, melyet több évtizedes, gyógyító kövekkel kapcsolatos tapasztalataimból állítottam össze. 

A képzésen szó esik e gyógymód eredetéről és arról, hogy hogyan is segítik színeikkel, formáikkal (rezgésükkel) a gyógyulást a kristályok. Megtudod, hogy melyek a leghatékonyabbak közülük, és hogyan kell ezeket alkalmazni. Betekintést nyersz a kristály elixír készítésbe. Elsajátítod a tértisztítást és a térharmonizálást kristályok segítségével. Megismerkedsz a kristályfürdővel és a masszázs kristályokkal. Megtudod, hogy valójában miért is fakul ki, pattan el, reped meg egy kristály. 

Elárulom, hogy hogyan hatnak a kristályok a DNS-re. Átadom Neked a kristályok és a hozzájuk tartozó mantrákon alapuló gyógyító technikát... és még sok minden más hasznos és érdekes tudnivalót...

⚖️ A képzés elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

☛ A képzés kis csoportokban zajlik (maximum 4 fő) illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni.

⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el:

⌚ Időpont egyeztetés

+36-30-850-60-47

(Ha nem sikerül, írj mailt vagy használd az űrlapot.)

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj, kedvezmények

Kristálygyógyász képzés díja:

(Tartalmazza a tananyagot,* valamint az emailben küldött anyagokat és az oklevelet is.)

* 2018. 03. 01 - től kibővített, átdolgozott tananyaggal.

25 000 Ft

KEDVEZMÉNYEK
KEDVEZMÉNYEK

Ha vonzódsz a kristályokhoz és szeretnéd alkalmazni őket mindennapjaidban, céljaid elérése érdekében, akkor Neked ajánlom a Kristálymágia képzést:

JELENTKEZÉS

Azt a nevedet add meg, amit az okleveleden szeretnél majd látni. (Barát kedvezmény esetén mindkettőtök nevét kérem megadni.)

lap tetejére

" Mindaz, amit megtanultál eddigi életed során csak akkor válik hasznodra (és mások hasznára) ha megértetted és alkalmazod is mindennapjaid során." (Szikra Gábriel : Mai szikrák)