Kristálymágia
Kristályok alkalmazása céljaink elérése érdekében

Ha vonzódsz a kristályokhoz és szeretnéd alkalmazni őket mindennapjaidban, céljaid elérése érdekében akkor Neked ajánlom a Kristálymágia képzést. A programozott kristály tudatunk teremtő erejét hivatott erősíteni, de ne feledjük: céljainkért nekünk is tennünk kell.

A képzésen kiderül, hogy mi is valójában a mágia, melyek a mágikus etika szabályai, mi a kristálymágia és miből tevődik össze, hogyan kell kiválasztani, előkészíteni, feltölteni és programozni a kristályokat. Megtanulod, hogyan működik és hogyan kell alkalmazni a gyakorlatban a mágikus vizualizáció technikát. Elsajátítod a színek és formák használatának jelentőségét. Szó esik a mágikus ékszerekről és az elixírkészítés technikájáról... és még sok minden más hasznos és érdekes tudnivalóról...

⚖️ A képzés elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

☛ A képzés kis csoportokban zajlik (maximum 4 fő) illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni.

⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el:

⌚ Időpont egyeztetés

+36-30-850-60-47

(Ha nem sikerül, írj mailt vagy használd az űrlapot.)

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj, kedvezmények

Kristálymágia képzés díja:

(Tartalmazza a tananyagot,* valamint az emailben küldött anyagokat és az oklevelet is.)

* 2018. 03. 01 - től kibővített, átdolgozott tananyaggal.

25 000 Ft

KEDVEZMÉNYEK
KEDVEZMÉNYEK

Ha vonzódsz a kristályokhoz és szeretnéd alkalmazni őket önmagad vagy mások gyógyulttá válása érdekében, akkor Neked ajánlom a Kristálygyógyász képzést:

JELENTKEZÉS

Azt a nevedet add meg, amit az okleveleden szeretnél majd látni. (Barát kedvezmény esetén mindkettőtök nevét kérem megadni.)

lap tetejére

" Mindaz, amit megtanultál eddigi életed során csak akkor válik hasznodra (és mások hasznára) ha megértetted és alkalmazod is mindennapjaid során." (Szikra Gábriel : Mai szikrák)