Radiesztézia
Az inga és a pálca művészete

Az inga és a pálca művészete, a bioenergetika egyik szakterülete, amely az embert és az egész élővilágot befolyásoló, a műszerek érzékenysége szempontjából határérték alattinak mondható energiasugárzások kutatásával, és az azokból levonható következtetések gyakorlati hasznosításával foglalkozik. Egyes országokban az akadémikus tudományok egyike és tudományos kutatások tárgya is. 

A képzésen megismered a módszer eredetének történetét, illetve a radieszta etikai szabályokat. Ingával és / vagy pálcával - a helyszenen történő - gyakorlással az eszközök helyes és hatékony használatát tanulod meg. Elsajátítod a káros földsugárzások, vízerek, elektroszmog bemérését, eltűnt tárgyak, személyek fellelését, teleradiesztéziai módszereket. Megtudod, hogy mikor és miért nem működik az inga illetve a pálca és hogyan lehet ezen segíteni... és még sok minden más hasznos és érdekes tudnivalót...

Saját ingát és / vagy pálcát hoznia kell magával a jelentkezőnek, azt nem biztosítok, mert a legjobb, ha azt tulajdonosa választja ki saját elképzeléseinek, megérzéseinek megfelelően.

Elméleti képzés rengeteg gyakorlattal kiegészítve, alátámasztva.

⚖️ A képzés elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

☛ A képzés kis csoportokban zajlik (maximum 4 fő) illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni. 

⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el:

Mi mindenre jó a Radiesztézia?
Wadolowska Balogh Orsolya, - az Árkádia Magazin alapítója és főszerkesztője - riportja velem.

⌚ Időpont egyeztetés

+36-30-850-60-47

(Ha nem sikerül, írj mailt vagy használd az űrlapot.)

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj, kedvezmény

Radiesztézia képzés díja:

(Tartalmazza a tananyagot, valamint az emailben küldött anyagokat és az oklevelet is.)

25 000 Ft

KEDVEZMÉNY
KEDVEZMÉNY

JELENTKEZÉS

Azt a nevedet add meg, amit az okleveleden szeretnél majd látni. (Barát kedvezmény esetén mindkettőtök nevét kérem megadni.)

lap tetejére

" Mindaz, amit megtanultál eddigi életed során csak akkor válik hasznodra (és mások hasznára) ha megértetted és alkalmazod is mindennapjaid során." (Szikra Gábriel : Mai szikrák)