Természetes és hatékony kezelési módszer a kristályok erejével!

2019.08.03

Itt találod a különböző Lélekteher oldások -at.

Illetve szívesen átadom kristályokkal kapcsolatos
tudásomat, tapasztalataimat 

KRISTÁLY GYÓGYÁSZ

KRISTÁLY MÁGIA

CSAKRAGYÓGYÁSZAT képzéseken! 

- Mind tudjuk, hogy a kristályok, ékkövek, különböző rezgésszinttel bírnak. Képesek összehangolni a test, lélek és szellem hármas egységét, feloldják a blokkokat, félelmeket, negatív érzéseket és emlékeket, miközben megtisztítják a sejtmemóriát. Egy kristályterápián megfelelő rezgésű és formájú kristályok segítségével történik a lélekteher oldás egy könnyed, ellazult, relaxációs állapotban. Kíváncsi vagy rá, hogy működik egy ilyen kristályterápia? Megkérdeztünk egy szakértőt ahhoz, hogy Te teljes képet kaphass a kezelésről!

- Ez a kezelés csak általad működik vagy ha valaki otthon tesz magára egy-két követ, az ugyanolyan hatásos?

- Amennyiben az illető tisztában van a kristályok színének, formájának, mintájának, rezgésének jelentőségével, elhelyezésük módjával, felhasználási területeivel, a szervek, testrészek, az esetleges tünetek és a kövek összefüggésével, illetve az energia közvetítés módjával és mikéntjével, akkor rám nincs szüksége.

- Hogy működnek ezek a kövek? Feltöltőd őket energiával vagy úgymond "maguktól" is működnek?

- Minden kristálynak van saját energiája, rezgése, van egy úgynevezett ősprogramjuk. Részben ezt használjuk fel - megfelelő tisztítás és feltöltés tán - a kezelés során.

Ezenkívül programozni is lehet őket konkrét célokra, ezeket a módszereket alkalmazom is a Kristálygyógyász és a Kristály mágia Képzéseken, amiket el lehet nálam sajátítani.

- Közben te magad is töltöd a pácienst, energiát adsz neki?

- Igen, ez katalizálja a lélekteher oldás folyamatát.

- A kristályok kiválasztásánál csak a szín fontos, hogy megfeleljen az adott csakra színével vagy egyes kövek gyógyítanak bizonyos betegségeket is? Társíthatóak a szervekhez?

- A szín egy rezgéstartomány. Fontos, de a forma is, illetve van, hogy a mintázat is. Nem mindig célravezető, ha megegyezik a csakra színével, - ha éppen a csakrákat akarjuk kezelni - van úgy, hogy pont a komplementer színt kell alkalmazni. És ha például egy csakra vagy egy szerv túlműködik, akkor nem lenne jó még erősíteni rajta azonos színű kristály alkalmazásával.

Igen, természetesen társíthatók a kövek szervekhez.

- Ha már itt tartunk... konkrét betegségek esetén is segíthet egy ilyen kezelés?

- Tapasztalataim azt mutatják, hogy igen.

- A lelki bajokon is képes segíteni? Mondjuk a depresszión vagy pánikbetegségen?

- Vannak kristályok kimondottan ezekre a problémákra is, és éppen ezért jó, hogy a lélekteher oldás kristályokkal nem csak a kristályokkal és az energiával való kezelésből áll, hanem beszélgetésből is.

- Mi a különbség aközött, hogy a meridiánvonalakra vagy az aurába teszed a követ?

- Az első esetben a testre helyezem, a második esetben pedig a test mellé. Van, hogy mindkét helyre... Ez többek között eset,- és páciensfüggő.

- Mit érez kezelés közben az ember? Kellemetlen, fájdalmas tapasztalata is lehet?

- Kényelmesen, ellazulva, relaxált tudatállapotban fekszik, a kristályok nem féltégla nagyságúak, tehát nem nyomják a testét. :-)
Ami meg a lelkét nyomja... nos, az lehet fájdalmas, de pont erre hivatott a lélekteher oldás, hogy ezen könnyítsünk.

- Köszönöm szépen az interjút! 

Állok máskor is elébe!

A riportot Wadolowska Balogh Orsolya - az Árkádia Magazin

alapítója és főszerkesztője készítette velem.

Wadolowska Balogh Orsolya


Az Árkádia Magazin alapítója és főszerkesztője

Szikra Gábriel


Lélekgyógyász terapeuta, szellemi tanító

lap tetejére