Szellemgyógyász képzés
I-II. fokozat

A Szellemgyógyászat egy energetikai módszer, mely igen sokrétű és nagyon hatékony a betegségek kezelésében. Nagyon gyors tüneti kezelés, mely konkrét problémák esetén célzott támogatást ad a gyógyulás elősegítésében. A tünetek, a betegség megszüntetésére koncentrál ez a technika, ahol az Univerzum energiáját továbbítjuk arra a területre, ahol energiahiány, egyensúlytalanság van.

Éppen ezért minden, ami a testünkben / testünkön tünetként jelenik meg, legyen az fizikai betegség, lelki, vagy gondolkodásbeli probléma, a Szellemgyógyászattal harmonizálható.
A szellemünk erejével, a páciens szellemtestében hajtunk végre változtatásokat a Szellemgyógyászat technikáival. (Természetesen csak ha a páciens is aktivizálja gyógyító erőit és kooperál.)
Amint az energiatest blokádjai feloldódnak, a fizikai testben is helyreáll az egyensúly.

A képzésen megismerkedsz e módszer filozófiájával, hatásmechanizmusaival, az EGÉSZség - betegség átfogóbb értelmezésével és a pszichoszomatikával. Megtanulod az önkezelés lehetőségeit, technikáit. Gyakorlatokat végzel az érzékek fejlesztésére és az energiák érzékelésére. Elsajátítod a diagnosztikai és energiaátviteli technikákat illetve az energia felvételének és leadásának különböző módszereit a hatékony kezeléshez. 

Megtanulod a különféle színű és rezgésű energiák felhasználását illetve a kristályok alkalmazását a kezelések során. Gyakorlod a különböző hőmérsékletű energiákkal való gyógyítást és a vizualizációs technikákkal való kezelést... 

és még sok más érdekes és hasznos tudnivaló, hisz' a gyógyító technikák széleskörű alkalmazásának csak képzeletünk szabhat határt.

⚖️ A képzés elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, de a vizualizációs technikák miatt a képzelőerő megléte elengedhetetlen.

☛ A képzés kis csoportokban zajlik (maximum 4 fő) illetve előzetes megbeszélés alapján lehetőség van egyéni oktatásra is eljönni.

A 2 fokozat egyben kerül megtartásra.

⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el:

Tudtad, hogy a szellemtested betegíti meg a fizikait?
Wadolowska Balogh Orsolya, - az Árkádia Magazin alapítója és főszerkesztője - riportja velem.

⌚ Időpont egyeztetés

+36-30-850-60-47

(Ha nem sikerül, írj mailt vagy használd az űrlapot.)

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj, kedvezmények

Szellemgyógyász I-II. képzés díja:

27 000 Ft

A díj 2018. július 01- től egységesen emelésre került a R.A.I. Központ* által.
A díj tartalmazza a tananyagokat valamint az emailben küldött anyagokat és *Reiki Association International által kiállított, nemzetközileg elismert selyemszálas okleveleket is.

JELENTKEZÉS

Azt a nevedet add meg, amit az okleveleden szeretnél majd látni.

lap tetejére

" Mindaz, amit megtanultál eddigi életed során csak akkor válik hasznodra (és mások hasznára) ha megértetted és alkalmazod is mindennapjaid során." (Szikra Gábriel : Mai szikrák)