Reiki fokozatok

Az alapoktól a mester fokozatig

A Reiki nem más, mint: egyetemes energia, a gyógyulás és a gyógyítás útja, lehetőség az önmegvalósításra...

☯️ A Reiki egy ősi, de Dr. Mikao Usui által
másfél évszázada újra felfedezett módszer.

☯️  Az univerzális energia közvetítésén alapul.

☯️ Elősegíti az öngyógyítást és a kezelt személyek gyógyulttá válását is.
☯️ Egyszerűen elsajátítható és bárhol, bármikor 

könnyen és hatékonyan alkalmazható.

☯️ A módszer mindig "kéznél van" hiszen nem igényel segédeszközöket és csupán ősi tudásunkat elevenítjük fel a képzéseken.

☯️ A Reiki elsajátítása és gyakori alkalmazása mindenkinek hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és egyensúlyt biztosít, így segíti az EGÉSZség megőrzését.

Reiki I-es fokozat

A Tanítvány megtudja, hogyan gyógyítsa, KEZelje önmagát illetve másokat. A képzésen energiaáramlatokat, kézpozíciókat, különböző kezelési módokat, auraharmonizálást, csakratisztítást és még sok mindent veszünk át. 

Különböző alapfogalmak is tisztázásra kerülnek. A képzés leglényegesebb része az avatás, mely csodálatos, életreszóló élmény. Ennek során az emberben megnyílik, kitisztul az isteni energia csatornája, és a szeretetteljes Univerzális Energia áthatja az avatottat. Ez az energia élete végéig segíti a kézrátételes harmonizálásban, saját maga, és a hozzáfordulók (betegség által csökkent) energiaszintjének emelkedésében.

FONTOS: 
A Reiki I. és II. fokozat elvégzése között 7 nap várakozási idő javasolt. Ez az időszak arra szolgál, hogy az ember energiarendszere hozzászokjon a Reiki áldásos energiájához. 

⚖️ A képzés elvégzéséhez előképzettség nem szükséges.

Reiki II-es fokozat

A Tanítvány megismerkedik három Reiki szimbólummal, melyeket a beavatás által és után használni is tud. 

A szimbólumok segítségével a Reiki energiát koncentrálni lehet bizonyos testterületre, illetve lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése.

A távszimbólum használatával a távol lévők kezelésére, vagy egy eljövendő eseményre (vizsga, per, stb.) is tud Reiki energiát küldeni, hogy az mindenki számára kedvező lefolyású legyen. Ételek és italok energetizálására és térharmonizálásra is a kap a Tanítvány szimbólumot.

Csakraharmonizáló technikát is tanulunk ezen a fokozaton.

FONTOS:

Reiki II-es fokozaton ingyenes Fényadó képzést és felszentelést is tartok, annak aki szeretné.

✎ Ha máshol már végeztél Reiki képzést, nálam akkor is folytathatod a következő fokozattal.

Reiki Mester fokozat

A Reiki II-es elvégzése után nem kitétel, hogy a Tanítvány hónapokig, évekig gyakoroljon, vagy adott számú embert megkezeljen azért, hogy "kiérdemelje" a Mesteri fokozatot, hiszen az avatás teszi képessé az energia közvetítésére. Tehát mindenki szabad akaratából dönti el, hogy mikor áll készen a folytatásra.

A képzésen éppen ezért vizsga nincs, (az Élet úgyis vizsgáztat) viszont közösen újra átvesszük a Reiki I. és II. fokozatok anyagát és a felmerülő kérdéseket, megélt tapasztalatokat is átbeszéljük.

A képzés abban is segít, hogy a Tanítvány elinduljon a Mesterré válás útján, a Mesteri szimbólum használatának segítségével, mely a negyedik a Reiki szimbólumok sorában.

A Mesteri avatáson keresztül sokszorosára emelkedik a tanuló energiaszintje, ekkor kezdődik meg a Mesterré válás útja. Innentől már csak az újdonsült Mesteren múlik, hogy felelősségteljesen, tudatosan tud -e tovább haladni az Úton...

☛ A képzés egyénileg zajlik, hogy teljes, osztatlan figyelemben részesülj illetve személyedre szabott legyen az átadás.

Ha máshol már végeztél Reiki képzést, azt én elfogadom és
nálam is folytathatod a következő fokozattal.

Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Reiki I-es fokozat díja: 

14 500 Ft

Reiki II-es fokozat díja:

Ingyenes Fényadó képzéssel és felszenteléssel - ha kéred.

21 500 Ft

Reiki Mesteri fokozat díja:

Részletfizetési lehetőség van.

47 500 Ft

A Reiki Association International (R.A.I.) által megszabott díjak tartalmazzák a tananyagot valamint az emailben küldött anyagokat és a
R.A.I. által 
kiállított, nemzetközileg elismert selyemszálas, dombor pecsétes oklevelet is.

Azt a nevedet add meg, amit az okleveleden szeretnél majd látni. 
A kiválasztott képzés melletti kis négyzetet pipáld ki (✔️). 

lap tetejére

" Mindaz, amit megtanultál eddigi életed során csak akkor válik hasznodra (és mások hasznára) ha megértetted és alkalmazod is mindennapjaid során." (Szikra Gábriel : Mai szikrák)