MeSematika
A Te meséd a Te gyógyulásodért

A MeSematika terápia technikája abban rejlik, hogy a választott mesében szereplő szimbólumok és életed történései közt húz párhuzamot, illetve a történet szövése által, és közben oldja elakadásaidat.

♛ E felnőttek számára ajánlott terápia során a mese Téged szimbolizáló szereplőjének bőrébe bújva élheted meg és oldhatod meg élethelyzeti problémáidat, kríziseidet.

♛ A terápia során analógiát állítunk fel a mesebeli történések és a valóságban zajló események között és közös erővel a mindennapokban alkalmazható megoldásokat találunk ezekre. 

♛ A módszer mindezek mellett az önbizalom növelésében, a találékonyság és a kommunikációs készségek fejlesztésében is hatékony szerepet játszik.

➡️ Nem csoport terápia, mert itt a főszereplő és a rendező is Te magad vagy, ahogy saját életednek sem a mellékszereplője vagy.

➡️ A MeSematika terápián való részvétel nem igényel színészi képességeket, viszont a képzelőerő, a kreativitás illetve a játékosság megléte nem hátrány.

➡️ Egy MeSematika alkalom (egy mese), több problémára is megoldást nyújthat.

➡️ "Boldogan éltek, míg meg nem haltak..." - Miért ne lehetne így a valóságban, a Te életedben is?


⌚ Időpontot előzetes megbeszélés szerint biztosítok.


Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el:

⌚ Időpont foglalás

Az oldal alján található Jelentkezési űrlapon.

Díj

MeSematika terápia (egy mese) díja:

(Kb. 2 óra = 120 perc)
(Tartalmazza az emailben küldött anyagokat is.)

16 000 Ft

JELENTKEZÉS

lap tetejére

Segíteni annak lehet, aki kéri, el is fogadja és együttműködik, illetve később önállóan is alkalmazza a tanultakat.(Szikra Gábriel - Mai szikrák)