Mit tanulhatsz az Energetikai Gyógyász képzésen?

2018.08.31

Itt az idő és a lehetőség, hogy önmagad gyógyítója legyél!

Itt a lehetőség, hogy megtanuld az öngyógyítás fortélyait. Ismerd meg a szerveid szerepét és a pszichoszomatika működését. Tudd meg, hogyan védheted meg magadat a mentális szennyeződésektől és miként gyógyíthatsz az Univerzum erejével, tűzzel vagy különböző energetikai műtétekkel.

Megtanulhatod felismerni a betegségeidet és megtudhatod, mit üzennek lelki szinten, így még hatékonyabban, gyökeresen szüntetheted meg a problémáidat! Megkaphatod a tudást és azokat a technikákat, amelyek segítségével saját magad - sőt, akár mások! - gyógyítója lehetsz!

- Milyen energiával tanulnak meg dolgozni az energetikai gyógyász képzés tanfolyam résztvevői?

Szikra Gábriel:
- Az Univerzum energiájával, hisz minden energia, Te is, én is és betegségeink, tüneteink is. Az energia áramoltatásával pozitív változásokat lehet előidézni testünkben, mások testében a gyógyulttá válás érdekében.

- Mi az a négy fokozat, amiből a kurzus áll?

- Az alapoktól a haladón keresztül jutunk el a mester tanonc fokozaton át egészen a mesterfokig, természetesen mindenki a saját tempójában, ez azt jelenti, hogy akkor folytatja a következő lépcsőfokkal, amikor úgy érzi, hogy készen áll rá.

Annál is inkább, mert a Mester fokozaton vizsgát kell tennie a tanulónak az előző három fokon elsajátított ismeretekből. 😉

- Csak mind a négy fokozat elérése után gyógyíthat a tanfolyam résztvevője?

- Nem. A képzés úgy van felépítve, hogy már az alapfok elsajátítása után is segítheti önmaga és mások gyógyulttá válását.

- Cukorbetegség, gluténérzékenység is gyógyítható energetikai módszerekkel?

- Igen. Természetesen figyelembe véve a lelki okokat is, a pszichoszomatikai tényezők is a tananyag részét képezik.

- Magát a betegséget, illetve beteg szervet is megtanulják felismerni a tanulók?

- Igen, erre vonatkozóan is tanulunk módszereket.

- Ugyebár az elemek erejével is megtanulnak gyógyítani a kurzus résztvevői. Hogyan lehet mondjuk a föld elemmel gyógyítani és mit?

- Senki se képzelje úgy, hogy a pácienst beássuk a földbe... :-)

A Föld elemnek megfelelő színt és formát virtualizáljuk a gyógyítás során az adott problémás területekre, de pl. immunerősítésre is kiváló.

(Itt jegyzem meg, hogy a mezítláb járás illetve a kertészkedés közbeni pusztakezes érintkezés a földdel, hasonlóan jótékony hatású ellenálló képességünkre.)

- A színekről már hallottam, de a geometriai formák hogy képesek gyógyítani? Egy kör is képes gyógyítani?

- Igen, így van. A kör, a háromszög (piramis), stb. formák (szimbólumok) ugyan, de ugyanakkor rezgések is.

- Mit takar pontosan az "analógiás kezelés"?

- Az analógia törvénye, rávilágít arra, hogy a külvilág nem csak tükör, hanem egyben hasonlat is. A hasonló a hasonlót vonzza. Szerveinket, testrészeinket gyógyíthatjuk azokhoz nagymértékben hasonló dolgokkal... :-)

- Hogy kell elképzelni egy energetikai műtétet?

- Bizony, a hangsúly az elKÉPzelni szón van, ezért is előfeltétele a képzésnek a megfelelő képzelőerő, vizualizációs képesség. A páciens szellemtestével, szellemtestében dolgozunk, ott végzünk energiával átalakításokat, beavatkozásokat.
Ne feledjük, minden energia. Az anyag is az, csak összesűrűsödött. Kreativitásunknak csak fantáziánk szabhat határt. Több módszert is átadok, a tanuló érezni fogja, hogy mikor melyik módszerre van éppen szükség, illetve, hogy melyik testhezálló számára.

- Mi számít mentális szennyeződésnek?

- Minden negatív energia, ami környezetünkből felénk áramlik, befolyásol, hat ránk. Gyakorta ez empatikus képességünk számlájára is írható a gyógyítások során. 
Ezért fontos, hogy ne vegyük át másoktól, pácienseinktől.
Evvel egy külön képzés tematikája (Mentális Önvédelem) is foglalkozik, de az Energetikai Gyógyász kurzuson is átvesszük.

A riportot Wadolowska Balogh Orsolya - az Árkádia Magazin
alapítója és főszerkesztője készítette velem.

Wadolowska Balogh Orsolya


Az Árkádia Magazin alapítója és főszerkesztője

Szikra Gábriel


Lélekgyógyász terapeuta, szellemi tanító

lap tetejére